Wie zijn wij

Welkom op onze nieuwe website


Wat kan Impro Bouwvoor u betekenen?”.

Impro Bouw is opgericht in 2006 nadat wij elders 5 jaar ervaring hebben opgedaan en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het plaatsen van wanden en plafonds. ImproBouw is in staat geweest de juiste vakmensen om zich heen te verzamelen waardoor zij u van A tot Z kan ontzorgen. Daardoor zijn wij met meer dan 12 jaar ervaring in de afbouw onderscheident in het leveren van degelijk vakwerk. We hebben een reputatie voor een ongeëvenaarde kwaliteit en service. Zowel onze producten en service zijn ongeëvenaard en we zijn trots op de fantastische adviezen die wij geven onze aan klanten.

Impro Bouw wil geen eenmalige order(s) op uitsluitend de prijs scoren,
Door innovatief, kostenbesparend en met het oog voor millieu te werken, zijn wij in staat een langdurige samenwerking op te bouwen met onze opdrachtgevers.
Uitsluitend op prijs verkopen gaat altijd ten koste van bijvoorbeeld nazorg of de verrekening van eventueel meerwerk.
Wij leveren binnen de prijs/kwaliteitverhouding zeer economisch verantwoorde maatoplossingen.

Wij zijn in staat aanzienlijke bouwprojecten van A tot Z te realiseren, waarbij volledig gebruik wordt gemaakt van alle mogelijkheden die de voortschrijdende techniek voortbrengt.
Wij staan bekend om de hoge kwaliteit van de afgeleverde werken en een grote zekerheid dat werken veelal binnen de afgesproken tijd en budget worden opgeleverd.
Onze doelstelling is om door te gaan om de kwaliteit producten te leveren, veilig en op tijd binnen het budget verstrekt. Dit is ons doel van de oprichting en blijft de drijvende kracht achter het bedrijf.
Gaat u verbouwen? Impro Bouw kan dit voor u realiseren, klik hier om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen!!